Android het uitschakelen van push-notificaties?

Is er een manier om te controleren/beheren van de push-notificaties (C2DM of van andere diensten) is beschikbaar voor het Android-telefoon of-zijn gebaseerd op de toepassing en het beheer in toepassing alleen.

Groet,
Android_IT

InformationsquelleAutor Android_IT | 2011-12-22

 

3 Replies
 1. 4
  Yes you can disable it..

  Laat het me uitleggen hoe? Wanneer u wilt push notification van de server dan je hebt om uw apparaat te registreren. Dus hetzelfde als er is mogelijkheidunregisteredals u niet wilt dat push notification meer.Zo eenvoudig controleren of uw toestel is al geregistreerd dan niet geregistreerde uw apparaat.

  Maar volgende en belangrijkste ding waarvan ik denk dat u wilt. In android device there is not option explicitly to stop push notifications.Dus je moet uitvoeren met behulp van code.

  Over dit onderwerp veel mensen hebben te bespreken, zodat ik jullie referentie.Ga er doorheen Kan dit je helpen

  Klik hier voor meer informatie

 2. 5

  Als je push-berichten zijn wap push messages en ze zijn niet van je facebook/gmail-account, het komt zeker van uw andere geïnstalleerde toepassing. Voor het detecteren van welke toepassing het komt uit installeer de gratis app genaamd Airpush detector en detecteren welke apps sturen van push-berichten en verwijder ze.
  Hier is link voor Airpush dector

  • dit is een fout antwoord, en zij zijn als alleen reacties
 3. 4

  ook ik heb het ontvangen van vervelende push-berichten op mijn samsung galaxy s7562. wat ik heb gedaan om het te stoppen… ik ga gewoon naar de berichten-instellingen-push-bericht-instellingen en ik gewoon niet aangevinkt, is de “ontvangen push-bericht van het netwerk”…hoop dat dit zal helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *