Google Chrome “parsing Mislukt SourceMap” : css.kaart (Web Essentiële)

Visual Studio 2013 UP5 + Web Essentieel is (v. 2.6.36) gegenereerde css.map-bestanden ongeldige in het “Google Chrome”, maar het is geldig in “Firefox”. Hierdoor werd het onmogelijk is om te debuggen minder van bestanden in google chrome.
Google Chrome

Ik ben op dit moment met behulp van Web Essentieel 2.6.36 (+ Visual Studio 2013 Up5).
Ik kan het uitschakelen van de bron kaart van google chrome, de ontwikkelaar van de instelling. Die zal verwijderen van die fouten, maar we nog steeds geen debug minder files en het wijzigen van de stijl. Dat is een vreselijk probleem.

Google Chrome

Elk advies zal worden gewaardeerd. Dank u bij voorbaat.

 • Ik ben ook voordoet dit specifieke punt, met behulp van dezelfde technologieën/versies.

 

One Reply
 1. 50

  Probleem is dat WebEssentials bestanden worden opgeslagen in UTF8 with BOM, maar Chrome is niet in staat om deze bestanden te openen als .map bestanden.

  Als een tijdelijke oplossing, u kunt naar uw .map bestand in Visual Studio en sla het op als een Unicode (UTF-8 (zonder handtekening) of US-ASCII met

  File -> Advanced Save Options -> Unicode (UTF-8 without signature) or US-ASCII.

  Is het mogelijk dat bij het wijzigen van de bijbehorende .css bestand dat u zal hebben om dit proces te herhalen. Echter, toen ik testte het toevoegen van enkele regels te .css het juiste formaat werd bewaard voor de .map bestand.

  Ik heb dit gemeld op WebEssentials GitHub:
  Uitgave 1993

  En er zijn een aantal andere rapporten:

  • als u wilt oplossen om dit probleem alstublieft star Google Chrome issue report: bugs.chromium.org/p/chromium/issues/detail?id=611328. Dit probleem rapporten probleem met bestanden die gecodeerd zijn door UTF8 met een BOM.
  • Ook werkte voor mij als ik gebruikt Unicode (UTF-8 MET handtekening)
  • Het lijkt op het Chrome-probleem heeft is onlangs uitgebracht in versie 52 en dit is nu opgelost.
  • Ik ben op Chrome 53 en deze error krijgt met bootstrap.css.kaart en noch opslaan als UTF-8 zonder handtekening noch de US-ASCII-leek om de fout weg te gaan. Admittingly, ik heb geen idee wat een kaart-bestand is of waarom het belangrijk is voor mij. Ik zie geen probleem met de ervaring van de gebruiker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *