Gratis alternatief te zijn voor Atlassian Greenhopper/PivotalTracker?

Ik ben bezig met mijn broer op een website idee dat we hebben, en we willen graag gebruik maken van een tool om het plan van sprints en het toewijzen van de schattingen van de individuele tickets.

Atlassian ‘ s JIRA+Greenhopper ziet er fantastisch uit, maar kost $20/maand en in dit stadium zijn we gewoon het valideren van ons idee en liever niet zou willen geld uitgeven aan een tool als we dit kunnen vermijden.

Zijn er gratis alternatieven voor deze instrumenten?

 • Neem een kijkje bij asitrack.com.
 • Atm, kunt u proberen Jira voor een maand, gratis… En host van de service jezelf, voor 20 dollar (totaal)… (ik ben gezien) Taiga is mooi inderdaad!
 • Een alternatief te worden beschouwd Krosswall ( krosswall.com ). Het ontwerp voor het dichten van de KLOOF tussen Agile in THEORIE en Wendbaar in de UITVOERING.
InformationsquelleAutor sergserg | 2014-03-22

 

9 Replies
 1. 64

  Taiga is 100% gratis en heeft alle functies die komt met iets als JIRA.

  http://taiga.io/

  Het heeft zelfs een burn-down-chart! Dus dat is een win!

  Hier is een site met een mooi overzicht van wat Taiga integreert met en echte ontwikkelaar adviezen op het gereedschap.

  http://stackshare.io/taiga

  • Het is een heel mooi pm systeem. Echter, opgemerkt moet worden dat de Taiga is gratis voor openbare projecten. Momenteel, eigen projecten zullen worden gratis tijdens de Beta-fase tot en met juli 2015. Er worden kosten in verband met een eigen project achteraf.
  • Taiga is open source. Particuliere projecten door cloud gehost taiga zal een prijs hebben (niet zeker of juli 2015), maar gebruikers kunnen altijd zelf hosten van hun eigen Taiga.
  • Taiga is vrij moeilijk om setup
  • we hebben onze online-docs, taigaio.github.io/taiga-doc/dist/#_setup_production_environment, een [email protected] e-mail en een gemeenschap mail lijst op groups.google.com/forum/#!forum/taigaio om u te helpen met de installatie, en sommige gebruikers hebben gemaakt, scripts en dockers om het makkelijker te maken.
  • Het Is alleen gratis voor openbare projecten?
  • Op het moment van schrijven, (2016-02-24) Taiga maakt een gratis account aan eigen projecten.
  • Ziet er goed uit en heeft Kanban en Uitschot, maar is zeer beperkt en moet u uw ticket workflow te worden als ze het heeft ontworpen. Bijvoorbeeld: heb je om te werken met een verhaal en met subtaken in de Sprint, maar je kan toevoegen bug of engancement tenzij is gekoppeld aan een verhaal. Ook kun je niet zien alle tickes soorten (bug, een verhaal, een taak, verbetering) op dezelfde pagina. Op kanban weergeven u kunt alleen taken(niet te verhalen). Ik vond het te beperkend en zal zoeken naar andere tools. Check bespreking van hun project pagina: github.com/taigaio/taiga-front/issues/797

 2. 12

  Trello is een goed hulpmiddel voor het maken van de taak planken en bijhouden van werk voor kleine teams.

  https://trello.com/

  • Helaas is het niet de tijd van de track en geen toevoeging van tijd voor N kaartjes in een sprint.
  • Hij, Steven, ik gebruik ook Trello, en voor zeer kleine teams, met inbegrip van de niet-programmeurs is het een goede optie, maar ik heb gewerkt met JIRA voor een tijdje in het verleden, en ja – tak traking combineren met Stash is van grote waarde! 🙂
  • Trello zelf geen tijd volgen, maar u kunt altijd gebruik maken van een Chrome-extensie toevoegen die functie. Iets als Plus for Trello: chrome.google.com/webstore/detail/plus-for-trello-time-trac/…
  • Trello is verschrikkelijk voor scrum. Het is een eenvoudige taak raad van bestuur. Niet meer, niet minder.
 3. 8

  Ik krijg deze vraag veel als een Scrum Trainer.

  Ik sterk aanbevelen Index Kaarten en een Fysieke Scrum Board. Hoewel het niet berekenen tijd toevoeging voor u, die taak is triviaal en de ‘informatie in een oogopslag’ dat een Scrum Board biedt is enorm gunstig.

  Als u absoluut MOET hebben om een elektronische kaart, probeer Visual Studio Online (TFS in the cloud) die, op dit moment is gratis voor maximaal 5 gebruikers.

  • Ja, het beste gratis alternatief is de Fysieke Scrum board! En berekeningen zijn niet zo moeilijk. @Serg kunt u gebruik maken van een google-spreadsheet voor hen. Het is vrij gemakkelijk om te bouwen uw vel te berekenen alles voor u – het is gewoon elementaire wiskunde.
  • u kunt dit niet voor gedistribueerde teams
  • We hebben een fysieke raad van bestuur, maar we zijn verdeeld. Mijn eerste geestelijke diepgang is: 1) Gebruik van Trello vrijwel het optimaliseren van de Product Backlog 2) het Nemen van foto ‘ s van de fysieke raad en post ze terug naar Trello of ergens common. 3) Product Owner (waar ze ook zijn) is verantwoordelijk om dat te doen. Idealiter is er één bron van waarheid voor de raad, maar het kan natuurlijk met de hand worden gekopieerd vormen een andere locatie.
  • Ik stel voor dat gedistribueerde teams zijn nog steeds het best gediend door fysieke scrum boards. Dit kan bereikt worden door het eenvoudige gebruik van de 24/7 webcam, samenwerking en communicatie, die allemaal helpen de barrières die bestaan tussen geografisch blessure aan leden van het team. Enkele referenties: linkedin.com/pulse/… (Patrick Lencioni) webgate.ltd.nl/elektronische-scrum-board-vs-fysieke-scrum-raad (Disclaimer: ik schreef dit artikel)
 4. 4

  Een andere optie (We gebruik van Jira) zou worden YouTRACK. http://www.jetbrains.com/youtrack/buy/

  Het is gratis voor maximaal 10 gebruikers en lijkt te bieden vrijwel dezelfde functionaliteit.

  DISCLAIMER: ik heb nog nooit gebruikt YouTRACK op elk niveau. IntelliJ is een geweldig product, dat wel.

  • Geen eigen projecten in de gratis versie.
 5. 3

  Voor Agile project management heb ik gebruik gemaakt van uitgebreide Thoughtworks – Mengen
  Het is gratis voor 5 gebruikers.
  Een ander goed alternatief zou kunnen worden agilefant. Agilefant biedt een gratis en open source product dat kan worden gedownload en geïmplementeerd in uw eigen private cloud.

  Als u op zoek bent open source project management, kunt u deze hosten op uw eigen, de volgende lijst kan nuttig zijn:

  • Het lijkt me op basis van mijn 1h onderzoek dat Project Libe en LibrePlan meer als ms project en bieden weinig samenwerking. Waar OpenProject en Redmine meer als jira met functies voor samenwerking.
  • geldig punt., bedankt voor het bijwerken van het antwoord
 6. 1

  Ik gebruikt Trello (http://trello.com) en Mengen (http://getmingle.io) op twee verschillende projecten. Trello is geweldig voor het bijhouden van taken en samenwerking voor kleine team. Mijn trello project team had 3 leden, we werden verdeeld. Ook gebruiken wij Google schijven bijhouden van ongestructureerde informatie. Mijn mengen project team hebben meer dan 10 mensen, en gebruikt het al jaren. Team gebruiken het graag voor standup op grote touch-TV en verschillende rollen (BA/QA/PM) want u hebt uw eigen werkruimte track verschillende taken en ergens het bouwen van hun eigen rapport).

  • Trello is niet zo robuust
  • Trello kan worden robuuster met behulp van extensies, zoals Plus for Trello.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *