Hoe kan ik mijn pagina schuift als de gebruiker de dia ‘ s vinger op het scherm?

Hoe kan ik mijn pagina schuift als de gebruiker de dia ‘ s vinger op het scherm? Een voorbeeld code?

Ik heb net hetzelfde gevoel als op mijn android-g-telefoon op het startscherm. Het scherm beweegt als de vinger beweegt (ook bevat het elastisch effect).

 • Heeft u in staat om de animatie. Ik ben op zoek naar zoiets. Ik weet dat het mogelijk is te doen met mooie berekening, gevoel gebaren enz. Gewoon om te weten als er iets eenvoudig als het gebruik van een HorizontalScrollBar en voeg uitzicht, dan stelt u een aantal parameters en het gedaan!
 • heeft u in staat zijn te doen…..

 

7 Replies
 1. 19

  Check out deze tutorial en de follow-up op warriorpoint. Ze leggen uit hoe u de ViewFlipper vlot te laten verlopen, animeren van de overgang van het ene scherm naar het andere, en dan in het tweede deel hoe om dit te doen met touch control. Let op, dit zijn hele scherm overgangen niet panning rond op een bestaande pagina. Voor panning, bijvoorbeeld op een oversized beeld dat niet in het scherm passen, check out Android BigImage. Afhankelijk van wat je probeert te doen deze misschien overkill, maar het is niet 100% duidelijk wat je probeert te bereiken.

  • Deze 2 methoden worden niet herkend, omdat de animaties worden niet verstrekt misschien. vf.setAnimation(AnimationUtils.loadAnimation(dit, R. anim.push_left_out)); vf.setInAnimation(AnimationUtils.loadAnimation(dit, R. anim.push_left_in)); Ook wanneer ik deze 2 lijnen, en voer de code uit…ik krijg het schakelen effect en niet de glijdende één. Leg uit
  • Heb je volg stap 4 en importeert u de animaties van ApiDemos? En je krijgt het gewoon het schakelen effect als je het commentaar van die twee lijnen omdat die twee lijnen zijn wat vertelt het gebruik van de glijdende effect…
  • Fijn. Ik deed dat en kreeg de glijdende invloed, maar ben niet in staat om te houden op de pagina met mijn vinger kan doen op de home-touch scherm. Hoe ben ik in staat om te houden van de pagina tijdens het slepen/glij met mijn vinger?Zo kan men houd hem met één vinger als wanneer de pagina is nog maar halverwege. Bedankt
  • Dat is waarschijnlijk een beetje meer ingewikkeld om te doen. Je zou kunnen proberen het combineren van de technieken van de twee tutorials: gebruik de BigImage techniek om de gebruiker te schuiven en op een scherm, maar als als ze eenmaal voorbij een bepaald punt (d.w.z. verplaatst 70% korting op het scherm), ga er dan van uit dat een pagina wijzigen en gebruiken ViewFlipper. Ik weet niet of dat zou werken, hoewel… Je hebt om te experimenteren of te wachten op een ander antwoord!
  • Hoe kan ik berekenen dat een scherm/pagina voorbij een bepaald punt (d.w.z. verplaatst 70% korting op het scherm)?
  • Maxood: Je moet omgaan touch – DOWN en MOVE acties en let op de delta ‘ s / wijzigingen. Voor de grootte van het venster en het berekenen van het % – age beweging.

 2. 9

  ViewPager. Dit lijkt te zijn aangepakt meer volledig na het feit:

  Of u net begonnen in Android app ontwikkeling of een
  veteraan van het vaartuig, het zal waarschijnlijk niet lang meer duren voordat die je nodig hebt
  implementeren van horizontaal scrollen sets van uitzicht. Veel van de bestaande
  Android apps maken reeds gebruik van deze UI-patroon, zoals de nieuwe Android
  Market, Google Docs en Google+. ViewPager standaardiseert de
  uitvoering.

 3. 2

  Het Home-scherm is gemaakt van twee lagen:

  • De achtergrond (of de Workspace) waarin de afbeelding; deze laag rollen en trekt het behang met een ander schuiven waarde. Werkruimte gedraagt zich meer of minder als een vereenvoudigde horizontale lay-out

  • De schermen (of CellLayouts) dat de iconen weer te geven; deze laag is gemaakt van 3 CellLayout side by side. CellLayout is een aangepaste grid-achtige lay-out.

  De affaire is uitgevoerd met behulp van een VelocityTracker, een Scroller en normale Weergave.ga methoden.

 4. 0

  gebruik galerij bekijken

  • Weet u zeker dat de weergave galerij zou werken? Ik zou in staat zijn om te houden van de pagina halverwege met mijn vinger?
 5. 0

  U moet Gebaar detector – de klassen /interfaces onder overwegingen zijn:

   1. android.view.GestureDetector
   2. android.view.GestureDetector.SimpleOnGestureListener

  Methode van belang is onFling.

  Nu, op basis van de X -, Y-en de snelheid in de respectievelijke richtingen, kunt u “trek je bekijken” /”de positie van de geneste uitzicht in het geval van een activiteit of view-groep” op de bijbehorende locatie.

  Een voorbeeld van hoe om te tekenen kan gevonden worden in een spel-zoals LunarLander in Android http://developer.android.com/resources/samples/LunarLander/src/com/example/android/lunarlander/LunarView.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *