Hoe kunnen we kijken naar de Rails ontwikkeling inloggen?

Een lid van mijn team is het ontwikkelen van een Rails app op Windows XP. Wij vinden dat wanneer wij de app, ofwel de lancering van het in NetBeans of door het openen van een console en bellen script/server, de Rails ontwikkeling van de log niet ga door. Er is alleen de Webrick opstarten van het bericht. De app is zeker lopen, maar toen we op verschillende pagina ‘ s in de browser die wij niet zien van alle logging uitgang.

Als ik kijk naar de identieke app op mijn OS X-systeem, het aanmelden van uitvoer werkt zoals verwacht.

Deed ik zorg ervoor dat het is uitgevoerd in de Rails “ontwikkeling” omgeving.

Enig idee waarom logging zou worden onderdrukt?

Zijn er config params voor het milieu.rb bestand dat van invloed zou zijn op het?

 • slecht idee om windows te gebruiken.
 • Ik heb de gebruikte Windows-Subsysteem voor Linux en ik vond geen problemen bij allen.
InformationsquelleAutor Ethan | 2009-06-18

 

10 Replies
 1. 116

  Kijk in de log/ directory – er moet een development.log. Ik wed dat je de uitgang is er.

  Als het niet, zorg ervoor dat de optie directory schrijfbaar is.

  Voor hoe om het te zien terwijl je loopt: als je git bash geïnstalleerd, of een andere shell, zoals cygwin, dan kunt u opent een shell en doen tail -f log/development.log die ga het logboek als het wordt spullen toegevoegd.

  • Hey Sarah! Bedankt, ja, ik zet hem op met een Git Bash console window met tail-f. Echter, het verbaast me dat Webrick is het niet versturen van al die Rails te loggen uitvoer naar stdout. Ik dacht dat dat moest gebeuren door de standaard.
  • Ja, dat is vreemd. Wanneer ik ruby-script/server in een directory (in git bash, op XP Pro) zie ik de uitgang. Ik heb het geprobeerd met en zonder “ruby”, en zelfs in cmd.exe. Telkens gewacht tot het had een raam-vol-uitgang van alles, dat wel. Welke versie van Rails/Ruby/WEBrick? Ik ben op 2.3.2/1.8.6/1.3.1.
  • 2.3.2/1.8.6/niet zeker over WEBrick — ik heb geen toegang tot die XP machine op het moment.
  • IN PRODUCTIE: Deze is erg handig in de productie modus – wanneer u server in de ontwikkeling van mode, niet als een daemon, in linux, u kunt een voorbeeld van logs live in de console standaard. Probleem is als je de app op de server, op de productie: met deze opdracht bug-tracking is veel gemakkelijker
 2. 8

  De Rails Configuratie documentatie suggereert dat je kan hebben log_level ingesteld op iets anders dan :debug in uw configuratie.

  Er is ook een alternatieve plaats voor de requests: het log/ontwikkeling.log-bestand in de Rails app. Als er niets staat, dan is uw probleem moet worden in de configuratie. Op een *nix systeem dat ik zou lopen:

  $ tail -f log/development.log

  En kijken naar de aanvragen lopen door. Ze vertellen mij dat er een Windows-versie van staart.

 3. 3

  Ik gebruik altijd log/development.log om te kijken naar de logs. Net tail -f met behulp van cygwin of iets.

  Misschien uw Windows-omgeving met behulp van WEBrick en de OS X omgeving is het gebruik van Mongrel of andere webserver. Ik heb gemerkt dat bij sommige webservers de logging output is (ook) rechtstreeks naar de shell te gaan en met anderen is alleen geschreven om de log bestanden.

 4. 3

  Dit proberen te krijgen van de ontwikkeling van de log:

  tail -f log/development.log

  Zorg ervoor dat je je op het pad van de applicatie.

 5. 2

  Netbeans lijkt om te stoppen met het weergeven van de dev aanmelden in het venster van de console als de dev log wordt te groot. Dat is tenminste mijn ervaring.

 6. 1

  Zonder graafwerk in de bron voor Webrick, ik vermoed dat de hoeveelheid informatie die wordt weergegeven is standaard niet groot. Weet u zeker dat u uitvoert Webrick op OSX en niet Mongrel?

  In feite, is er een bepaalde reden voor verder gebruik Webrick op alle? Vóór de komst van Phusion Passenger, Mongrel was geworden van de de facto front-end server van keuze, en het werkt prima op Windows. Als je het installeert (gem install mongrel) vervolgens Rails zal gebruik maken van het standaard.

  In mijn ontwikkeling milieu, uitgevoerd Webrick (nadat ik had bedacht hoe – het is al een lange tijd) kreeg ik heel kort op de output: een record van het “KRIJGEN” verzoek. Overschakelen naar Mongrel, ik heb de volledige werken: aanvraag, parameters, SQL, timing enz.

  • Bedankt. Dat is echt handig. Ja, op mijn OS X machine die Mongrel. Mijn collega ‘ s XP-systeem is uitgevoerd Webrick. Ik zal proberen het installeren van Mongrel er.
 7. 1

  Ik gebruik staart met grep

  tail -f log/development.log | grep Started -A 1

  Werkt prachtig.

 8. 1

  Zie je de run-time logs met behulp van het onderstaande commando:

  tailf log/development.log

  Ook als je gewoon wilt de eerste of laatste nummer van de lijnen van de logs die je gewoon kan krijgen die met behulp van het onderstaande commando (eerste /laatste 100 lijnen van logs):

  Bijvoorbeeld:

  Eerste 100 regels:

  head -n 100 log/development.log 

  Laatste 100 lijnen:

  tail -n 100 log/development.log

  Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *