Hoe maak ik een ruby Hallo wereld?

Ik weet in PHP moet je een pagina als intrepret index.php maar in Ruby hoe werkt het? Ik weet niet wat is de extensie, zoals Ruby index.php voor PHP. Kan je me helpen?

InformationsquelleAutor toddoon | 2009-04-01

 

7 Replies
 1. 89

  Als je het over een commando-regel programma dat dit zal werken.

  puts "Hello World"

  of als u een object georiënteerde versie

  class HelloWorld
    def initialize(name)
     @name = name.capitalize
    end
    def sayHi
     puts "Hello #{@name}!"
    end
  end
  
  hello = HelloWorld.new("World")
  hello.sayHi

  Als u op zoek bent naar een ruby on rails versie van Hallo Wereld.
  Check de Slag Gids voor Rails.

  • het is niet geïnterpreteerd zie mijn webpagina ruby.bg-36.com/helloworld.rb
  • Ik ben bang dat je beter kijken op de voorgestelde Ruby On Rails tutorials voor…
  • Die zijn commando-regel hello world programma ‘ s geschreven in ruby. Het lijkt alsof je meer geïnteresseerd in ruby als een web-programmeertaal. De Rails is de tool die u nodig hebt om te worden bekeken. Ik gekoppeld met een gids in mijn antwoord.
  • Ik heb deze fout nu fout Rails toepassing niet correct starten”
  • Hoe voer ik een opdracht uit in de terminal als ruby-script/genereren omdat ik geen ssh console?
  • gebruik cmd.exe of powershell.exe.
  • Of, als je wilt, je kon installeren cygwin en het gebruik van bash. Als je een gui wilt u ook gebruik maken van iets als de Aptana IDE-rails-modus.
  • De Rails is als een sledge hammer voor vele Ruby/web taken. Sinatra is zeer licht en een prima uitgangspunt als je leert Ruby en HAML of ERB templates.

 2. 8

  Dit is hoe schrijf ik een heel simpel “hallo wereld” met behulp van Sinatra, dat is een geweldige manier om een Ruby-gebaseerde website zonder het gebruik van Rails. De steekproef is in principe hetzelfde als de Sinatra mensen hebben op de voorpagina van hun site. Het is dit echt eenvoudig.

  Installeren van de Sinatra gem samen met haar afhankelijkheden:

  `gem install sinatra`

  Sla deze op in een bestand genaamd hi.rb:

  require 'sinatra'
  
  get '/hi' do
   "Hello World!"
  end

  Laten vallen op de commando-regel en voer ruby hi.rb. Na een paar seconden zie je iets als:

  == Sinatra/1.1.0 has taken the stage on 4567 for development with backup from WEBrick
  [2010-12-04 11:43:43] INFO WEBrick 1.3.1
  [2010-12-04 11:43:43] INFO ruby 1.9.2 (2010-08-18) [x86_64-darwin10.5.0]
  [2010-12-04 11:43:43] INFO WEBrick::HTTPServer#start: pid=37898 port=4567:

  Standaard Sinatra serveert de pagina ‘ s op port=4567, maar u kunt deze wijzigen. Lees de documenten om te leren hoe.

  Het openen van een nieuw venster in uw browser en ga naar:

  http://localhost:4567/hi

  en je moet zien Hello World! in uw browser venster.

  Sinatra is echt gemakkelijk om mee te werken, en maakt een grote prototyping en lichte tot middelzware MVC-achtige server. Ik hou het vanwege het eenvoudige integratie met Vervolg, mijn favoriete ORM, en HAML vervangt ERB als de template engine.

  Sinatra ‘ s Intro doc is een prima uitgangspunt. De Sinatra Boek is een goede bron ook.

 3. 4
  puts "Hello, World!"

  Uitvoeren Ruby-scripts op het internet, moet u gebruik maken van een speciale server, uitgevoerd door (F), CGI, of doen wat andere dingen; er zijn verschillende manieren om verschillende talen HTTP toegankelijk. Echter, de makkelijkste manier is waarschijnlijk om een Ruby web framework, zoals Ruby on Rails of Merb — deze projecten omvatten servers en alle van de dingen die je nodig hebt om op gang te komen.

 4. 4

  Gewoon kopieer en plak deze code op de terminal. Vervolgens druk op enter.

  ruby -e "puts 'Hello world'"
 5. 4

  Hoe werkt het in Ruby?

  Ruby is een scripting-taal (niet samengesteld), net als php (zoals je zei “je moet intrepet een pagina”) en python, bin/bash, etc…in Ruby heb je bibliotheken met helpers en heel erg cool stuff ze de naam “edelstenen” (Ruby en Edelstenen 😀 mooie naam conventie recht? BTW dit is omdat Ruby ‘ s ouder is Perl).

  Kunt u georganiseerde verschillende bestanden in één Ruby ‘ s project map, kan het in dit geval een *.rb-bestand en één “Gemfile” (dat is de naam, zonder extensie) in die u definieert die “pareltjes” die u wilt installeren in uw Ruby app (lees over bundler), alleen met deze twee bestanden die je in staat zal zijn om met succes te doen wat je wilt maar als een desktop app (hiermee bedoel ik dat de Ruby app dat je zult schrijven zal alleen uitvoerbare bestand op een computer met Ruby geïnstalleerd, en je hebt om deze handmatig te installeren (met bundler dus alle vereiste “edelstenen” zijn er in) en vervolgens handmatig uitvoeren van Ruby ‘ s opdracht gericht op uw code hoofdklasse (tenzij je natuurlijk het maken van een cron-job dat dit automatisch voor u doen, vrij gebruikelijk om de processen te draaien op een webserver).

  Als u gebruik wilt maken Ruby te maken van een “webapp” , website etc nu twee mooie populaire keuzes zijn met de “rails” kader-en “sinatra” gem.

  Met rails (dat is de reden waarom je hoort veel over ruby on rails) kader bent u in staat om opdrachten uit te voeren voor het maken van nieuwe website-project, vergeet niet dat de rails maakt gebruik van de codering patroon heet MVC (model view controller), dus je hebt genoeg opties voor het maken van uw models, views en controllers individueel of met behulp van de “steiger” dat zal het maken van alle van hen voor u, rails zal maken van een aantal bestanden en een aantal van hen zal niet worden *.rb van Gemfile, alle van hen hebben een specifieke taak: configuratie bestanden voor de database, etiketten, config of andere “edelstenen” u installeren naast de rails.Neem in gedachten dat de rails bieden spullen voor TDD (test driven development) dus in een kwestie van uren u kunt een volledig functionele website 100% getest en operationeel (de grote infrastructuur).

  Dit is de reden waarom ik bracht ook “sinatra” parel aan dit gesprek…sinatra geven u dezelfde functionaliteit dan de rails heeft, maar in plaats daarvan sinatra niet installeren iets voor u (waardoor de ruimte voor fouten als u nog geen expertise op het instellen op web servers, de web-apps , etc) alleen de sinatra-kader die zal draaien op een server voor u op een specifiek poortnummer dus op die manier kunt u vervolgens toevoegen aan uw belangrijkste klasse in volgorde weer te geven in HTML(kleine infrastructuur)

  Wat is de extensie, zoals Ruby index.php voor PHP?

  Alle ruby-bestanden gebruikt *.rb

  Hoop dat dit helpt!

  PS: Hallo wereld monster

  1. installeren ruby
  2. maak een nieuwe map in een bestand maken “hallo.rb”
  3. open het bestand en voeg de volgende code toe:

   zet ‘Hallo wereld’

  4. sluit en sla het bestand

  5. open nu een terminal, console, etc ga naar uw ruby-bestand het pad naar de map en voer het volgende commando uit:

   hallo ruby.rb

  6. dat wordt afgedrukt op de console:

   Hallo wereld

  • Bedankt voor het nemen van een time-out voor het schrijven van een duidelijk overzicht. zeer nuttig!
 6. 3

  Ik weet dat de vraag aan het praten was over Ruby, maar ik denk dat je bedoeld rails (dat is wat het was tagged as). Rails is een web framework dat gebruik maakt van de programmeertaal ruby.

  installeren rubyonrails.

  Type:

  rails projectname
  cd projectname
  ruby script/server

  Ga naar http://localhost:3000

  • Ok thanx, maar ik ben op een shared hosting en het vertelt me dat ik het kan interpreteren ruby. Ik check ‘activeren rybyonrails’. Wat dan?
  • Je moet om te controleren met uw hosting provider.
  • Dient u een update uit van uw vraag om de naam van uw provider, anders zal het moeilijk worden om u te helpen met dit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *