Linkedin API gebruikt om openbare gegevens

Ik wil gebruik maken van de Linkedin API om informatie te krijgen van de banen geplaatst door een bedrijf. Deze gegevens lijkt te zijn publiek, dus moet ik integreren Oauth?

OrigineelDe auteur akshay3004 | 2012-02-02

2 Replies
 1. 6

  De LinkedIn API is niet bedoeld voor ontwikkelaars te grijpen informatie en dit te presenteren aan mensen die nog niet geverifieerd (public display). Het maken van oproepen als één geverifieerde gebruiker op te slaan of te presenteren elders in strijd is met de Voorwaarden voor het Gebruik van de API. Bovendien, je kunt het niet opslaan van de gegevens die u krijgt – het is ontworpen om aan de geauthenticeerde gebruiker.

  Als u gebruik wilt maken van de API presenteren van deze informatie, met uw gebruikers nodig hebben voor authenticatie met LinkedIn en vervolgens kunt u de oproep op hun rekening. Dit is waarschijnlijk het eenvoudigst te doen met behulp van de Javascript-framework.

  Als een bedrijf officieel geverifieerd zijn linkedin-account, dan kan ik trek deze informatie en bewaar in mijn DB?
  IANAL, maar ik geloof niet zo – u < / i> echter in staat om de informatie te presenteren aan een gebruiker voor het bewerken/wijziging – en vervolgens opslaan in het user-edited info om uw db – maar dat is niets meer dan een gok en je moet onderzoeken van de T&Cs nauw
  dus waarom deden ze dit? openbare api zou veel nuttiger zijn voor de ontwikkeling van doeleinden imo

  OrigineelDe auteur Kirsten Jones

 2. 3

  De gegevens is niet helemaal openbaar. U moet een API-sleutel en je moet oAuth te maken van de API. Waarschijnlijk heeft u niet nodig als je alleen de publieke profielen. Lees de docs (RTFM).

  http://developer.linkedin.com/rest

  http://developer.linkedin.com/documents/job-search-api

  Ok…ik heb een API-sleutel…maar mijn vraag is waar kan ik verifiëren?
  u auth zelf met de sleutel als een geregistreerd client voor het API systeem die valideert uw aanvraag en stuurt u de gegevens terug.

  OrigineelDe auteur Elzo Valugi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *