PyCharm niet kunnen vinden van de juiste paden als ik open een map die niet in de root Django

Onze projecten zijn meestal gestructureerd:

/project-name
 /src
  /django-project-name
   etc..
readme.md
requirements.txt

Als ik open /project-name in plaats van /django-project-name PyCharm onderstreept mijn invoer zeggen dat ze niet kunnen vinden en het probeert te verwijzen naar de invoer als src.django-project-name.app_name.models.Thing dat kan eigenlijk niet worden gevonden wanneer u Django.

Hoe kan ik deze werken hetzelfde als wanneer ik de berg /djang-project-name waar het wordt deze de juiste dingen?

InformationsquelleAutor Kit Sunde | 2012-06-06

 

3 Replies
 1. 96

  Ik opgelost door te gaan naar File -> Preferences -> Project Structure het selecteren van de /django-project-name in de boom en op sources toe te voegen.

  • U zult ook moeten inschakelen Django ondersteuning (instellingen -> Talen & Kaders -> Django -> het Inschakelen van Django Ondersteuning).
  • De PyCharm documentatie duidelijk dat het markeren van een map als “bronnen” map zal resulteren in dat de map wordt toegevoegd aan PYTHONPATH – maar dit is duidelijk en herhaaldelijk werkt niet voor mij (bron: jetbrains.com/pycharm/help/project-structure-dialog.html)
 2. 1

  Ik had een probleem met PyCharm het niet vinden van de map sjablonen voor een bestaande Django project. Dus heb ik een test project en zag dat de template map instelling is alleen toegevoegd bij het opzetten van het project (het moet in de project-root/.idee/project-naam.iml)

  Het kopiëren van hetzelfde instellen en wijzigen van de map correct is het probleem opgelost voor mij.

  • u kunt markeren map als Sjabloon voor mappen in PyCharm, dat zou moeten doen de truc te
 3. 0

  Python vereist een __init__.py bestand in elke map is een module of een deel van het project, in pycharm u kunt extra paden via voorkeuren

  • De _ _ init _ _.py-bestand is niet meer verplicht sinds Python 3.3. Bovendien geeft het aan de tolk om te maken in een enkele map pakket die schaduwen sys.pad en kan leiden tot het importeren van fouten als u zich daar niet van bewust. Zie PEP420: python.org/dev/peps/pep-0420/#specification

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *