Spyder – python installeren van externe pakketten

Ik ben net begonnen om python te gebruiken (in Windows 64bit) – en ik heb een vraag over het installeren van externe pakketten binnen de anaconda /spyder-omgeving. Ik begrijp dat van de meeste pakketten kan men gewoon gebruik “conda installeren konijnen”. Echter, bepaalde pakketten worden niet in het anaconda gegevensopslagruimte en kunnen worden geïnstalleerd extern (bijv. van github). Voor deze pakketten, om spyder te herkennen in dit pakket is een alleen in aanvulling hebben voor het bijwerken van de PYTHONPATH manager in de Spyder om de map (bijv. c:\users\bunnies), waarin men heeft gedownload, dit pakket? Of moet een extra stappen nemen /is er een snellere manier?

 

One Reply
 1. 6

  Hebt u verscheidene opties om te gebruiken pakketten die (nog) niet beschikbaar via conda install:

  1.) Als het betreffende pakket op PyPi je kunt bouwen, zoals beschreven in de handleiding.

  2.) Als het bouwen van scratch werkt het niet en wordt het pakket op PyPi u kunt ook proberen een installatie via pip. Niet dat je de pip in uw Anaconda distributie en niet die van een van uw systemen Python installatie.

  3.) Als u wilt opnemen van externe pakketten of lokale mappen met Python-scripts kunt u het volgende doen.

  3.1.) Gebruik de sys-module en voeg de vereiste pakket/map het pad:

  import sys
  sys.path.append(r'/path/to/my/package')

  3.2) Of de modules in de in site-pakketten, d.w.z. de map $HOME/path/to/anaconda/lib/pythonX.X/site-packages die altijd op de sys.path. (Bron)

  3.3) Of het toevoegen van een .pth bestand naar de map $HOME/path/to/anaconda/lib/pythonX.X/site-packages. Dit kan genoemd worden wat (het moet eindigen met .pth). Een .pth bestand is gewoon een newline-gescheiden lijst van de volledige pad-namen van mappen dat zal worden toegevoegd aan uw pad op Python opstarten. (Bron)

  Goed geluk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *