Voeg een nieuw bestand toe vereniging in Windows 7

Met Windows XP kon ik gebruik maken van het Controle Paneel voor het toevoegen van een nieuwe extensie, koppelen aan een programma, en het toewijzen van een pictogram. Ik deed dat met de mapopties in het Configuratiescherm. Map-Opties heeft een tabblad in het zogenaamde “Bestandstypen”.

Maar Windows 7 Map Opties niet hebben dat tabblad. En de voorgestelde plaats voor bestandskoppelingen (standaardprogramma ‘ s) niet laat me toevoegen van een nieuwe extensie.

Hoe doe ik wat ik wil (d.w.z. het koppelen van een nieuwbouw uitbreiding aan een bestaand programma en zijn ook van toepassing op een nieuw pictogram op het)?

 • Larson: Sorry, maar dit is duidelijk niet het OT. Als bestandskoppeling problemen zijn niet gerelateerd aan de programmering & ontwikkeling, ik weet niet wat het is. En zelfs als thispost was OT, je moet heroverwegen puur op basis van alle gebruikers en de ~31K uitzicht!
 • Nee, het is niet een probleem met de code of de programmering. Vragen over toetsenborden en beeldschermen (die dingen die programmeurs nodig, ook off topic, om dezelfde reden. De populariteit van een vraag betekent niet dat het betreffende onderwerp.
InformationsquelleAutor Peter | 2012-02-01

 

7 Replies
 1. 37

  Helaas het is één van die dingen die ze nog bemoeilijkt in een poging om het meer eenvoudige (bijvoorbeeld, je bent in staat om van het bijbehorende programma, maar dat is het).

  U kunt gebruik maken van programma ‘ s van derden of bewerken van het register zelf (niet wijzigen van het register, tenzij je echt zeker over wat je aan het doen bent! Fouten kunnen breken instellingen of zelfs uw systeem niet meer opstart!):

  1. Recht op HKEY_CLASSES_ROOT en pick –New, Key. De naam op uw gewenste extensie, bijvoorbeeld .ext. Als het reeds bestaat, kunt u deze stap overslaan.
  2. De standaard waarde van de sleutel die je net hebt gemaakt om een aantal unieke naam die niet nog niet gebruikt, bijvoorbeeld MyFileType. Nogmaals, als het is ingesteld, kunt u deze stap overslaan.
  3. Maak nog een nieuwe sleutel met dezelfde naam die u heeft geselecteerd in de vorige stap. Sla deze ook, als de sleutel bestaat al.
  4. De standaardwaarde van de nieuwe sleutel de naam die moet worden weergegeven in Windows Verkenner en andere programma ‘ s als file type.
  5. Rechts klik op de nieuwe sleutel en maak een subsleutel DefaultIcon.
  6. De nieuwe sleutel de standaard waarde te C:\Some\Path\To\Your\Icon\Ressource.ico,0 (de 0 is de index van het pictogram om te worden gebruikt; als er slechts één pictogram in de ressource, het is 0).
  7. Maak nog een nieuwe sleutel naast DefaultIcon en noemen het shell.
  8. Nu, voor elk werkwoord/actie die u wilt koppelen, maak een nieuwe sub-toets met de gewenste naam. Sommige werkwoorden zijn vooraf ingesteld en automatisch gelokaliseerde namen, bijvoorbeeld open, edit of print.
  9. Voor elk werkwoord maken van een sub-toets command en stelt u de standaardwaarde voor het programma worden uitgevoerd. Zorg er ook voor om alle parameters nodig, het toevoegen van citaten als er spaties in, bijvoorbeeld "C:\My Path\My Program.exe" "%1". %1 zal worden vervangen door de actuele bestand opgehaald voor deze actie.
  • Ik heb geaccepteerd dat dit het antwoord, dank u Mario. Maar waarom heeft MS dit doet? Niet erg handig van ze …
  • Waarschijnlijk voor het stroomlijnen van de ervaring en maken het gemakkelijker om te begrijpen (hoewel ik niet weet waarom ze niet houden achter een aantal van de “advanced” knop voor geavanceerde gebruikers). De oude dialoog kan overweldigend zijn voor onervaren gebruikers (en had spullen die de meeste mensen nooit gebruikt als DDE-instellingen), maar het snijden van het geheel was waarschijnlijk een slecht idee. Btw. het werd gesneden in Windows Vista al, niet alleen Windows 7.
  • Nice one. Laat ik vermelden dat de tweede sleutel is het niet de subsleutel van de eerste 😉 het is waarschijnlijk Het veiligste om te laten explorer maken van alle toetsen (met de “Open Met…” Venster) en vervolgens gewoon aanpassen, maar deze gids helpt het om te weten waar te kijken voor wat 🙂
  • Een andere reden voor het gekozen programma verschijnt niet in het ‘openen met’ dialoog box is dat de software nog niet aangemaakt voor een vermelding in het register naar behoren wanneer het is geïnstalleerd. Ik had dit probleem met een ‘plug and play’ – versie van RStudio (in wezen een .zip-bestand dat u zojuist had om een pak te gebruiken) – het niet maken van een vermelding in het register en ik was niet in staat om te koppelen van de betreffende bestand types (geen van de oplossingen waarbij regedit gewerkt). Het enige dat werkte was het opnieuw installeren van het programma met behulp van de installer in plaats van de plug-en-play-versie.
 2. 14

  Als “Open Met” niet wordt aangeboden, klikt u op “Open”. Als er geen standaard is het programma dat al is gekoppeld aan het bestandstype is, krijgt u eerst een keuze van het zoeken naar een geschikt programma op het Web, of het selecteren van een programma in een lijst van geïnstalleerde programma ‘ s, net als met de oude “Openen Met”.

  • Ik denk dat dit echt het juiste antwoord is. Geen behoefte aan een registry hack, mooi en eenvoudig.
  • Dit is de ABSOLUUT juiste antwoord!
  • Dit levert niet de een programma selecteren dialoog voor mij. Het toont alleen maar een foutmelding: “Dit bestand is geen programma gekoppeld om deze actie. Installeer een programma of, als er al een is geïnstalleerd, maakt u een koppeling in de Standaard software van het configuratiescherm.” En het bedieningspaneel niet over een optie voor het aanmaken van een nieuw bestandstype vereniging – net bestaande te wijzigen. Verschrikkelijke usability.
  • Het maakt een toepassing toewijzen aan het openen van een bestandstype, maar lijkt niet te helpen met het instellen van het PICTOGRAM voor dat bestand type.
  • Dit is het. Bedankt!
  • Geen behoefte om in het register, deze doet het wel gewoon

 3. 5

  In Windows 7, kunt u ook met de rechtermuisknop klikken en ga Eigenschappen -> Algemeen Tabblad en er is “Openen met” en [Wijzigen] knop. Op deze manier kunt u ook instellen vereniging voor een nieuw bestandstype.

  • lzisko en Geoff had de meest bruikbare antwoorden. Sommige werkgevers nu niet in de steek laten hun medewerkers hebben toegang tot het bewerken van het register. Ik vond ook dat Kladblok (dat ben ik teruggebracht naar het gebruik van voor het moment) is niet in het Control Panel de lijst van programma ‘ s waarmee een uitbreiding kan worden gekoppeld (Windows 7)
 4. 2

  Voor Windows, kunt u altijd rechts klik en kies ‘Openen Met’. Kies de optie die zegt: een programma selecteren uit een lijst. Vervolgens kunt u uw eigen programma samen en vertellen om bestanden te openen van een dergelijke verlenging met dat programma standaard. Om de iconen wijzigen, deze link kan u helpen (Windows-pictogram)

  • Ik denk dat dit een beter antwoord. Als het Open is dan niet beschikbaar selecteer Openen en selecteer een programma. Vanaf dat punt is gekoppeld. Geen behoefte om te graven in het register.
 5. 2

  Om te voorkomen dat het bewerken van het register, in plaats daarvan maakt u een nieuw bestand met de gewenste extensie. Als je er dubbel op klikt krijgt u het niet Kan Openen dialoogvenster en u kunt een programma selecteren uit een lijst van geïnstalleerde programma ‘ s. Blader naar het gewenste toepassing, voeg de omschrijving en bekijk de altijd gebruik maken van het geselecteerde programma. Nu de extensie in de lijst met standaardprogramma ‘ s en kan verder worden bewerkt en gewijzigd, zoals je gewend bent.

 6. 1
  1. Als ‘openen met’ is beschikbaar na de rechtermuisknop op te klikken, het is vrij rechttoe rechtaan. Indien niet…
  2. Type ‘standaardprogramma ‘ s’ in het menu start en selecteer vervolgens ‘koppelingen instellen’.

  Ik weet niet waarom MS besluit om soms weg te nemen de optie ‘openen met’…

 7. 0

  Waarschijnlijk voor het stroomlijnen van de ervaring en maken het gemakkelijker om te begrijpen (hoewel ik niet weet waarom ze niet houden achter een aantal van de “advanced” knop voor geavanceerde gebruikers).

  Want dat is Microsoft ‘ s hele MO in het algemeen…gaan ervan uit dat elke persoon die gebruik maakt van hun software is niet in staat het maken van technische beslissingen. Het zou zo eenvoudig voor hen om een beetje link in dat de Standaard Programma ‘ s venster te zeggen “een extensie toevoegen”, en voor die gekoppeld worden aan een ander venster waar u dit gemakkelijk kunt doen in een veilige, GUI omgeving. In plaats dat ze ons dwingen om te bewerken van het register, dat is 10 keer meer gevaarlijk! En als ze zich zorgen over de gemiddelde Joe ‘ s wrecking hun computers, ze kunnen ook een eenvoudig bericht dat aangeeft dat de gebruiker van de risico!

  Eerlijk MS, ik heb een amateur ontwikkelaar voor niet meer dan 10 jaar, en de grootste software-gigant in de wereld niet in dienst programmeurs met meer, of zelfs een gelijk niveau van kennis als mij?!?! Dus hoe ben je tot die status in de eerste plaats?!?! Het echt gaat mijn verstand!

  Sorry voor het niet daadwerkelijk iets toevoegen constructief aan de discussie, maar dit hele perceptie door MS van haar klanten als niet-betrouwbaar weinig kinderen echt kazen me uit…en ik kwam hier op zoek naar een antwoord op dezelfde vraag dat het OP gevraagd, maar ik denk dat er geen (andere dan rommelen met de griffie, die ik echt haat het doen).

  • De programmeurs die zij gebruiken vaak niet echt weten hun spullen, maar Microsoft, zoals u al zei, neemt hun gebruikers het niet kunnen maken van technische beslissingen. Dat is omdat wanneer je een enorme bedrijf dat producten verkoopt aan de meerderheid van de wereld, moet u pander naar de laagste denominatie. Het ongenoegen u van Microsoft om dit te doen is het ongenoegen van de intelligente omgeven door de onwetenden en degenen die pander voor de onwetenden. Het feit van de zaak is, is er meer geld vanuit de dom dan wijs. En dus, om te verkopen aan het verstandig zou zijn stom.
  • Contrapunt: Power gebruikers weten of kunnen snel ontdek alle oplossingen en vinden of het schrijven van scripts automatiseren wat UIs doen. Microsoft krijgt geavanceerde gebruikers klagen over onnodige UI, en vervolgens andere geavanceerde gebruikers klagen als ze verwijderen het; ze zijn in een no-win situatie is en altijd zal zijn.
  • Het probleem met @SilverbackNet het argument (als geldig als het kan) is dat sommigen van ons zijn technische genoeg om te voorkomen dat met behulp van Windows zo veel als mogelijk, maar dan moeten we, alles is een ingewikkelde, multi-stapte, download-commercieel-software-voor-spullen-Linux-is-voor-gratis, clustersmeg. (Als een resultaat, ik zag een keer een collega gooien van een laptop in frustratie. De baas’ reactie? ‘Oh—het was de Windows laptop? Alleen kosten van een vervanging.’) En ‘onnodig UI’ kan worden gewerkt rond als er opdrachtregel ondersteuning. Ik hoor de shell niet zuigen zo veel meer.
  • Hoe denk je dat niet-Linux mensen zich voelen wanneer ze de stap naar Linux? Je hebt om te zoeken naar en te bouwen aan een combinatie van software die wel of niet bouwen netjes op de huidige instrumenten (als het ooit heeft gedaan) voor iets dat is een turn-key oplossing voor. Dat is hoe het verplaatsen van systemen is, u bijstellen van de verwachtingen en vloeiend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *