Xcode – dupliceren Storyboard scene

Is er een snelle manier om het dupliceren van een scène in Xcode het storyboard editor?

Ik ben op zoek naar iets wat lijkt om met behulp van de optie-sleep om de dubbele UI-elementen (UIButton, enz.) binnen een scène (of nib-bestand). Kopiëren-plakken werkt, maar onhandig.

 • Kopiëren-plakken werkt, maar onhandig. Bent u gek?
 • Ik raakte die bug die wist het storyboard (alles verdwijnt) elke keer als ik copy-paste. (Dezelfde w/ opdracht-D.) te tabblad afstand en terug om alles weer, en dan is de nieuwe scène is op de top van de oude. Vertel me dat is niet vreemd. Gewoon op zoek naar iets muis-gebaseerd. Niet mijn normale tas, maar ik denk dat het zou versnellen.
 • sorry dat ik havent had dit probleem een scène is een viewcontroller en een weergave. Als ik wil een ander ik gewoon kopiëren en plakken heb geen problemen gehad. Link-up op een segue en gedaan. bug? I dunno
 • heb je geprobeerd te kopiëren en te plakken in het linkerdeelvenster waar het object view is een plaats in het ontwerpvenster, kan het werken. Ziek probeer het op mijn einde.
 • ik weet wat bug je over praat. Ik had dat probleem ook, helaas. Ik deed het op de ouderwetse manier. Ik maakte een nieuwe UIViewController en kopieer geplakt al mijn individuele elementen op de pagina. Ook in het storyboard, wanneer u de elementen van de segues ook voldoen, dat is een voordeel.
InformationsquelleAutor Ben Mosher | 2012-08-10

 

5 Replies
 1. 97

  Ik ben alleen met behulp van Commando + D (Dubbele) voor nu, als het (AFAIK) is in feite een één-stap-kopiëren-plakken, en het omgaan met de bug.

  • Werkte in Xcode 6.3.2. Let op, de dubbele scène wordt direct op de top van de originele scène. U klikken slepen de dubbele scène naar de andere locatie.
  • Ik heb geprobeerd dit voor twee schermen, een goed -maar de andere behouden van de oorspronkelijke scènes naam. waarom is dit en hoe geef ik het nieuwe object een naam?
  • Om de vragen te beantwoorden soortgelijk aan Huff ‘ s die je nodig hebt om de scène met de eigenschappen (zoals de Titel) het gebruik van de Attributes inspector, en het wijzigen van de klasse met de Identiteit van de Inspecteur.
  • Merk op dat het dubbele op de top van de huidige scene, dus slepen gedupliceerd scène.
 2. 6

  De nieuwe opdracht is Shift+Command+S. U kunt ook klik eventueel op File en dan Duplicate.

  • Dat is het creëren van een nieuwe storyboard, niet een nieuwe scène voor de controller
 3. 5

  Kunt u het dupliceren van een beeld (of scène) gemakkelijk door het selecteren van het hele beeld, en dan kopiëren en plakken.

  Te kopiëren en te plakken UI-elementen, selecteert u het element dat u wilt kopiëren en kopieer het en plak het in de oorspronkelijke weergave. Vervolgens sleept u de zojuist geplakte element aan de nieuwe weergave. Alles muis-gebaseerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *